ver. 2.0.18.21764

PPU > 01. > 05. > METODE DELA Z MLADIMI


V kolikor se želite prijaviti na izobraževanje, se je potrebno prijaviti v Katis!

Program


Programi profesionalnega usposabljanja
Prednostne teme
Socialno čustvene kompetence in dobrobit v vzgoji in izobraževanju (opolnomočenje strokovnih delavcev za soočanje s temami duševnega zdravja in odvisnosti)

Podatki o programu


METODE DELA Z MLADIMI
BOB, zavod za izobraževanje in kulturne dejavnosti
Kvedrova cesta 3, 1000 Ljubljana
Mladi, ranljivi mladi, interaktivne metode, participacija, izkustveno učenje, neformalno izobraževanje, priložnostno učenje.
fizična prisotnost individualno Št. ur: 26
15 1 1,50
Razredniki_ce zadnje triade osnovne šole, razredniki_ce srednjih in poklicnih šol, strokovne_i delavke_ci osnovnih, srednjih in poklicnih šol, vgojitelji_ce v dijaških domovih.
Udeleženci_ke razumejo pomen participacije učencev_k in dijakinj_ov v učnem procesu in so opremljene_i z 12 metodami za spodbujanje participacije. Prav tako razumejo pomen izkustvenega učenja, neformalnega izobraževanja in priložnostnega učenja ter znajo le-to spodbujati pri učencih_kah in dijakih_njah. Udeleženci_ke razumejo specifike mladosti, predvsem ranljivih mladih. Poznajo tudi mladinske organizacije in organizacije za mlade, ki so aktivne v njihovem lokalnem okolju in s katerimi se lahko
85% prisotnost na usposabljanju.
Usposabljanje temelji na interaktivnih metodah, ki omogočajo izkustvo in preizkušanje naučenega ter spodbujajo refleksijo o obravnavanih tematikah. Pričakuje se aktivna udeležba.
2573,48 EUR

Podatki o koordinatorju


Nežka Agnes Vodeb
031291001
nezka-agnesvodeb@hotmail.com

Izpeljave in cene


Št.izpeljaveRok prijavePredvideni čas izpeljaveKraj izpeljaveKotizacija za udeleženca iz VIZPolna cena za udeležencaDat. za odjavoDat. za evalvacijo

Teme in predavatelji


VsebinaŠt. ur
2
2
2
3
2
2
2
2
4
2
1
2

Izbrano število ur: 26 ur od 26 ur





           
Zaradi neaktivnosti bo vaša seja potekla v  sekundah.

Ali jo želite ponastaviti?